Etsimme työntekijöitä

Vartiointiosaston esimies:

Edellytämme hakijalta vartijakorttia, auton ajokorttia, osaamista erilaisten tietoteknisten laitteiden ja -ohjelmistojen kanssa, sekä tietenkin myös oppimisvalmiutta. Työ haastaa tekijänsä, mutta antaa vähintäänkin yhtä paljon takaisin, jonka vuoksi myös työmotivaatiolla on suuresti merkitystä tehtävässä. Tässä työssä pääsee varmasti vaikuttamaan erilaisiin yritystoimiin, aina henkilöstöjohtamisesta yrityksen strategiseen päätöksentekoon asti.

Tarkempi työnkuvaus:
Mahdollistaa vartijoiden työnteko sekä esimiehenä auttaa heitä onnistumaan työssään. Turvaässät on myös vakiintunut palo- ja pelastustoimien asiantuntija, jonka vuoksi myös pelastussuunnittelu kuuluu tämän tehtävän toimenkuvaan vahvasti. Tehtävä pitää sisällään myös asiakasrajapinnassa työskentelyä, markkinointia sekä vartiointia.

 

Turvalaiteasentaja:

Tähän tehtävään sopivalta henkilöltä löytyy auton ajokortti, elektroniikka- tai sähköalan koulutus sekä valmiutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. IT-alan koulutus ja/tai osaaminen katsotaan myös eduksi. Työntekijä tulee toimimaan yhtenä osana asentajatiimiämme, jossa työskentelee jo entuudestaan neljä turvalaiteasentajaa. Oppeja sekä tukea työntekemiseen löytyy varmasti muilta osaavilta työkavereilta!

Tarkempi työnkuvaus:
Työntekijä asentaa oman osaamistason mukaisesti eri rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja valvontakamerajärjestelmiä. Palovaroitin ja -ilmoitinjärjestelmien asennus- ja huoltotoimet tulevat myös tutuiksi työskennellessäsi meillä. Jos ei laajempaa turvateknillistä osaamista löydy entuudestaan, voidaan Turvaässillä opettaa eri järjestelmien toimintaperiaatteet.

 

Kiinnostuitko?

Jos uskot, että Turvaässät voisi olla tuleva työpaikkasi, ole rohkeasti yhteydessä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen mika@turvaassat.fi.

Hakuaika tehtäviin päättyy 25.8.2019.

Ota
yhteyttä
Ilmainen
turva-
kartoitus